Abruzzo mad og vin med Ruth Tilgaard

23/9 - 30/9 2025  Nyhed

Abruzzo er en af Italiens mest ukendte og uspolerede regioner, så her undgår man de store turistmængder, som man så ofte møder i Italien. Landskabet er flot og vildsomt og byder på alt det bedste, som Italien har at byde på, såvel hvad angår natur, kultur, mad og vin. Abruzzos køkken er solidt og rustikt, med fokus på lokale råvarer, der afspejler regionens mangfoldige landskab – fra bjerge til hav.

Vi flyver med SAS Rom retur og tilbringer tre nætter i hjertet af Abruzzo i Guardiagrele, som er en malerisk middelalderby, der ligger på en bakketop med flot udsigt. Hotellets restaurant har 1* i Michelin. Herfra udforsker vi områdets mad og vin. Området er kendt for sin produktion af safran. Nogle af de bedste vinbønder er beliggende helt mod nord på grænsen til Marche. Her bor vi to nætter på den legendariske vinproducent Emidio Peppe's vingård.
Vi slutter med to nætter i den befæstede middelalderlandsby Santo Stefano di Sessanio. Den spektakulære landsby, som ligger på en bakketop i Gran Sasso-nationalparken, er perfekt bevaret, og hotellet er enestående - smukt og  enkelt indrettet med trælofter fra 1600-tallet og gamle kaminer. Heldigvis kombineret med moderne komfort. 

Pris og detailprogram følger snarest. 

detailprogram